Levering


Om Slijterij Pinotage te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Slijterij Pinotage verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan personen onder de 18 jaar.Wij bezorgen dus alleen aan personen van 18 jaar en ouder! En u moet thuis zijn bij ontvangst.


Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, wordt bij bezorging uw leeftijd gecontroleerd.

Geen 18, geen alcohol.


Algemene voorwaarden


Artikel 1 Webshop

1.1

Deze webshop is onderdeel van Slijterij Pinotage die is ingeschrevenbij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan deBelastingdienst. Op onze website kunt u ons KvK nummer en BTW nummer vinden.Tevens vindt u daar ook onze contactgegevens.

1.2.

Onze webshop is voorzien van een SLL-Certificaat. Datbetekent dat we aan alle wettelijke eisen voldoen met betrekking tot debeveiliging van uw persoonsgegevens en betaalgegevens. Wij streven naar eenvoortdurende verbetering van de beveiliging van uw gegevens. Bij misbruik doorhackers zullen wij aangifte doen bij de politie.

1.3.

Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden. Indienwij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraftoestemming aan u vragen.

1.4.

Sinds 5 juni 2012 is onze webshop verplicht om vooraf toestemmingaan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in onze CookiePolicy.

1.5.

Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruikof fraude, aangifte te doen bij de politie.

1.6.

Wij streven ernaar om u te allen tijde van een uitstekendeservice te voorzien. Wanneer u twijfels heeft over de aankoop van een product,staan onze medewerkers u graag te woord.

1.7.

Als u bij onseen bestelling plaatst en accepteert, dan verklaart u daarmee, dat u voldoetaan de minimale leeftijdsgrens die is ingesteld voor de aankopen vanalcoholische dranken namelijk minimaal 18 jaar.

 

Artikel 2 - Retourneren

2.1.

U hebt 7 dagen bedenktijd na de aankoop van een bepaaldproduct. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt uhet product aan ons retourneren, zonder dat u het product zelf hoeft tebetalen. U betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van hetdesbetreffende product. Indien u al een betaling heeft gedaan, ontvangt u eencreditfactuur en wordt het door u betaalde bedrag op uw rekeningnummerteruggestort.

2.2.

Producten die aan ons geretourneerd worden, dienen voorziente zijn van de originele en ongeopende verpakking.


Artikel 3 - De overeenkomst

3.1.

De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitiefwanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemenevoorwaarden en hij de webwinkel heeft gemachtigd het geld van zijn rekening afte schrijven, wanneer de klant een betaling heeft voldaan via IDEAL. Nadat debedenktermijn van 7 dagen is verstreken en de betaling is ontvangen door dewebwinkel, is de klant eigenaar geworden van het betreffende product.

3.2.

De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, doormiddel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met dealgemene voorwaarden.

3.3.

Nadat u tot aankoop bent over gegaan, ontvangt u van ons eenschriftelijke bevestiging per e- mail van uw aankoop. Daarin staat het productdat u hebt gekocht, wat het u kost en waar u met eventuele klachten enopmerkingen terecht kunt.

3.4.

Wij streven ernaar het product binnen 72 uur aan u televeren. Mocht door onvoorziene omstandigheden het artikel niet binnen dezeperiode leverbaar zijn, dan zullen wij u daarover informeren. Na hetverstrijken van deze 72 uur krijgt u van ons het eventueel al betaaldeaankoopbedrag terug, mocht u dit wensen.

 

Artikel 4 - De prijs

4.1.

De prijzen die op onze webshop staan vermeld, zijn altijdinclusief B.T.W. De kosten die betaald moeten worden voor het verzenden van hetproduct, worden zichtbaar wanneer u het product heeft toegevoegd aan uwwinkelwagen.


4.2.

Voor bezorgen binnen de gemeente Aa & Hunze rekenen wij voor bestellingen tot € 75,00, €2,50 aan bezorgkosten,daarboven gratis thuis bezorgd.Bij afleveren volgt er een 18+ controle. Alle overige plaatsen buiten bovenstaandegemeenten binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 9.68 per pakket vanmaximaal 12 flessen. Bij afleveren vindt er een 18+ controle plaats.

  

Artikel 5 - Klachten en garantie

5.1.

Klachten over de levering dienen in eerste instantietelefonisch aan ons gemeld te worden. Onze medewerkers staan u graag te woord.Wij zullen dan met de desbetreffende bezorger contact opnemen betreffende delevering van het product. Uiteraard doen onze bezorgers hun uiterste best omhet product onbeschadigd bij u thuis af te leveren.

5.2

Indien u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden Webwinkel,verzoeken wij u vriendelijk het vakje aan te vinken. Zonder het vakje aan tevinken, kan er geen overeenkomst tot stand komen. Uiteraard hopen wij van hartedat u veel plezier beleefd met uw aankoop! Indien u nog vragen heeft, dan kuntu uiteraard contact met ons opnemen.